Опис

ОПИС: Catalyst Cleaner ги раствора и ги отстранува сите контаминации и остатоци од саѓи од филтерот за честички и катализаторот – не е потребно расклопување. DPF / Catalyst Cleaner ја враќа целосната функција на филтерот за дизел честички и катализаторот.

УПОТРЕБА: Испрскајте го средството за чистење со сондата вметната во филтерот за честички/катализаторот во интервали од 5 секунди додека DPF/катализаторот не се наполни целосно со пена.

ПОТРОШУВАЧКА: 1 пакување е доволно за 1 апликација.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: За време на апликацијата.

СОДРЖИНА: 400 мл.

Оцени

Производот нема оцени.


Бидете привиот кој ќе го оцени “ЧИСТАЧ ЗА DPF И КАТАЛИЗАТОР / DPF / Catalyst Cleaner / P2985”