BlueChemGroup - Macedonia

Грижа за вашиот автомобил !

Соработка со нас !

Специјални услови за нашите партнери

Made in Germany - сертификат за квалитет !

Експресна достава

Достава до ваша адреса во рамките на 3 рабони дена.

Сертифициран квалитет

Првичната сертификација е одржана во 1998 година спроведена од TÜV според специјално развиени методи за тестирање.

100 + продукти

Целиот асортиман на PRO-TEC достапен во нашите магацни.

Клиентите за нас

„Мое мислење е дека овие производи треба да бидат стандардни при одржувањето на новите автомобили“ Леон Бош

Имате потреба од повеќе информација за продуктите на BlueChemGroup ?

Нашите специјаслсти се на ваше располагање

Закажете демонстрација преку онлајн формуларот!

Често потставувани прашања

Најчесто поставувани прашања е дел кој има за цел да ви помогне вам, на нашите клиенти, да ги користите нашите производи на најдобар начин.

has been added to your cart.
Checkout