BlueChemGroup - Macedonia

Грижа за вашиот автомобил !

Соработка со нас !

Специјални услови за нашите партнери

Експресна достава

Достава до ваша адреса во рамките на 3 рабони дена.

Сертифициран квалитет

Првичната сертификација е одржана во 1998 година спроведена од TÜV според специјално развиени методи за тестирање.

100 + продукти

Целиот асортиман на PRO-TEC достапен во нашите магацни.

Клиентите за нас

„Мое мислење е дека овие производи треба да бидат стандардни при одржувањето на новите автомобили“ Леон Бош

Имате потреба од повеќе информација за продуктите на BlueChemGroup?

Нашите специјаслсти се на ваше располагање

Закажете демонстрација преку онлајн формуларот!

е додаден во Вашата кошничка.
Плаќање