За нас

За нас и BlueChemGroup

ХОУМ МАРКЕТ - ДООЕЛ е основана во 2013 година. Истата е официјален застапник и увозник на производите BlueChemGroup и PRO-TEC Germany за Македонија. Благодарение на високиот квалитет на производите и професионалноста, успешно работи на нашиот пазар. Компанијата е фокусирана на дистрибуција на иновативни и еколошки производи за автомобилската индустрија и индустрија со највисок квалитет и стандард. Конкурентноста на производите се комбинира со заштита на животната средина. Палетата на производи вклучува производи кои темелно ги чистат системите за гориво, маслото и системите за подмачкување и ладење на автомобилот. Палетата е надополнета со аеросоли за одржување на автомобилот, адетиви за подобрување на маслото за моторот и менувачот и друго. Производите на PRO-TEC се ориентирани кон зголемените барања на корисниците на возила за широк опсег на стандардни услуги. Производите PRO-TEC имаат голем потенцијал и се произведуваат под строга контрола на квалитетот, DIN ISO 9002 стандард.

Наши клиенти се многу компании кои се занимаваат со поправка, одржување и продажба на автомобили и резервни делови.

BLUHEMGROUP е компанија основана на пазарот и претпочитана од многу клиенти и партнери!

Brand 1

Brand 2

Brand 3

Brand 4

Brand 5

Brand 6

generic
generic
generic
generic

Phasellus ultrices mollis nulla sed finibus. Nulla gravida felis vel orci eleifend sodales. Cras sit amet nisi et nibh aliquet tempor nec porttitor leo. Nulla ultrices leo non tellus egestas, nec dignissim ante tempor. Aenean sed nisi vulputate, tincidunt felis ut, imperdiet magna. Aenean tellus enim, efficitur quis condimentum quis, finibus ut felis.

See What Clients Are Saying

We are very proud of the service we provide and stand by every product we carry.

Read our testimonials from our happy customers.

LOOKING FOR HONEST AND RELIABLE SERVICES?

Best Mechanics Downtown Los Angeles CA

Make An Appointment Today With Our Online Form