За нас и BlueChemGroup

ХОУМ МАРКЕТ - ДООЕЛ е основана во 2013 година. Истата е официјален застапник и увозник на производите BlueChemGroup и PRO-TEC Germany за Македонија. Благодарение на високиот квалитет на производите и професионалноста, успешно работи на нашиот пазар. Компанијата е фокусирана на дистрибуција на иновативни и еколошки производи за автомобилската индустрија и индустрија со највисок квалитет и стандард. Конкурентноста на производите се комбинира со заштита на животната средина. Палетата на производи вклучува производи кои темелно ги чистат системите за гориво, маслото и системите за подмачкување и ладење на автомобилот. Палетата е надополнета со аеросоли за одржување на автомобилот, адитиви за подобрување на маслото за моторот и менувачот и друго. Производите на PRO-TEC се ориентирани кон зголемените барања на корисниците на возила за широк опсег на стандардни услуги. Производите PRO-TEC имаат голем потенцијал и се произведуваат под строга контрола на квалитетот, DIN ISO 9002 стандард.

Наши клиенти се многу компании кои се занимаваат со поправка, одржување и продажба на автомобили и резервни делови.

BLUECHEMGROUP е компанија основана на пазарот и претпочитана од многу клиенти и партнери!

Logo_bluechemGROUP_4C-300x85-2
download
download (3)
download
download (2)
download (1)
generic
generic
generic
generic

Заинтересирани сте и сакате да знаете повеќе за брендот и производите? Превземете го најновиот каталог на производи каде може да ги погледнете сите производи кои се достапни на македонскиот пазар.

Клиентите за нас

„Мое мислење е дека овие производи треба да бидат стандардни при одржувањето на новите автомобили“ Леон Бош

Имате потреба од повеќе информација за продуктите на BlueChemGroup?

Нашите специјаслсти се на ваше располагање

Закажете демонстрација преку онлајн формуларот!