Затнати млазници

1. За дизел автомобили следете ги упатствата за употреба на Common Rail Diesel System and Protect, Diesel System Super Cleaner. Додајте една пакување (375 мл.) на 15 литри гориво и возете во вон градски услови со нормална брзина околу 50-60 км.

2. За бензинските автомобили следете ги упатствата за употреба на Fuel Line Cleaner. Додајте една пакување (375 мл.) на 15 литри гориво и возете во вон градски услови со нормална брзина околу 50-60 км.