АНТИГЕЛ ПРОТИВ ЗАМРЗНУВАЊЕ НА ДИЗЕЛ ГОРИВА 1:1000 / Diesel Conditioner & Anti-Gel / P2010

1.550 ден

Масло против замрзнување за дизел антигел

SKU: P2010 Category: Tags: , ,
View cart
Compare Compare

Description

ОПИС: Заштита на системот за дизел со високи перформанси за подобрување на протокот на дизел горива, погодна за сите горивни системи како што се Common Rail или директно инјектирање. Отпорен на ниски температури до -33 °C (во зависност од квалитетот на горивото). Спречува згуснување на дизел горивото во екстремно студени услови и со тоа се зголемува оперативната сигурност особено во зимскиот период.

УПОТРЕБА: Наполнете директно во резервоарот за дизел. Нанесете колку што е можно на температури над 0 °C и пред дизелот да желати.

ПОТРОШУВАЧКА: 1000 мл. се доволни за 1000 литри гориво.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Додека работи моторот.

СОДРЖИНА: 1000 мл.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “АНТИГЕЛ ПРОТИВ ЗАМРЗНУВАЊЕ НА ДИЗЕЛ ГОРИВА 1:1000 / Diesel Conditioner & Anti-Gel / P2010”