АДИТИВ ПРОТИВ ЧАДЕЊЕ НА МАСЛОТО / OIL ANTI SMOKE / P2111

800 ден

Продукт за системот за подмачкување

SKU: P2111 Categories: , Tags: ,
View cart
Compare Compare

Description

ОПИС: Иновативна мешавина на производи што значително го намалува создавањето на издувниот чад и саѓи за сите 4-тактни, LPG и дизел мотори. Производот обезбедува оптимално подмачкување на сите подвижни делови и ја намалува оксидацијата на моторното масло. Високиот вискозитет спречува маслото да влезе во комората за согорување.

УПОТРЕБА: Додадете во системот за масло. Препорачуваме чистење на системот за масло со Engine Flush пред да го користите овој производ.

ПОТРОШУВАЧКА: 375 ml доволни за 5 литри масло. Сооднос на мешање: 1:15

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Додека работи моторот

СОДРЖИНА: 375 мл

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “АДИТИВ ПРОТИВ ЧАДЕЊЕ НА МАСЛОТО / OIL ANTI SMOKE / P2111”