Опис

ОПИС:  За зачувување на пломби и о-прстени. Го намалува создавањето на пена и оксидацијата. Кондиционерот за автоматски менувач ја продолжува издржливоста и ги одложува новите остатоци од смола и слична контаминација. За сите конвертори на вртежен момент, CVT и DSG менувачи освен мокри ламели.

УПОТРЕБА: Додајте во системот за масло во менувачот.

ПОТРОШУВАЧКА: 375 мл за нанесување.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Додека работи моторот.

СОДРЖИНА: 375 мл.

Оцени

Производот нема оцени.


Бидете привиот кој ќе го оцени “АДИТИВ ЗА МАСЛОТО ЗА АВТОМАТСКИ МЕНУВАЧ / Automatic Transmission Conditioner / P1801”