Опис

ОПИС: Високо ефективната бариера против триење ги штити сите внатрешни површини на моторите и опремата. Извонредно го намалува трошењето и гарантира оптимизирано подмачкување во текот на температурен опсег. Ги одржува заптивките, заптивките на вратилото и о-прстените меки и еластични. Обезбедува непречено менување брзини и потивко работење. Помага да се спречи оксидација на маслото за пренос. Не користете за автоматски менувачи и мокри ламели.

УПОТРЕБА: Додадете во масло на системот за пренос.

ПОТРОШУВАЧКА: 50 мл. се доволни за до 3 литри масло.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Додека работи моторот.

СОДРЖИНА: 50 ml.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “АДИТИВ ВО МАСЛОТО ЗА МЕНУВАЧОТ / Easy Gear / P2171”