Опис

ОПИС: Раствора и отстранува ‘рѓа и ги олабавува кородираните делови. Производот ја спречува корозијата, го намалува триењето и е водоотпорен.

УПОТРЕБА: Испрскајте ги кородираните и запечените делови и оставете да делува неколку минути.

ПОТРОШУВАЧКА: Во зависност од употребата

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Во зависност од контаминација и корозија

СОДРЖИНА: 400 мл.

Оцени

Производот нема оцени.


Бидете привиот кој ќе го оцени “MoS2 ОТСТРАНУВАЧ НА ‘РЃА / MoS2 Rust Remover / P2921”