Опис

Линија од 6 мириси (кокос, бор, бел мошус, ванила, јагода, нане)

Оцени

Производот нема оцени.


Бидете привиот кој ќе го оцени “АРОМАТИЗЕР ЗА АВТОМОБИЛ / CAR PARFUME / P6128”