Опис

ОПИС: Површинска активна пена за професионално и ефективно чистење на внатрешноста на системот за климатизација. Ги отстранува остатоците и мувлата и ги убива габите и бактериите. Ги неутрализира непријатните мириси. Нетоксичен и без мирис.

УПОТРЕБА: Пред нанесување вклучете го режимот на целосно загревање за да се исуши испарувачот (околу 5-10 мин.) Потоа исклучете го моторот. Протресете добро пред употреба. Вметнете го адаптерот во одводното црево. Испрскајте ја целата содржина во испарувачот. Процесот на чистење трае 15 мин. Ве молиме следете ги препораките за сервисирање на производителот на автомобили за чистење на клима уредот.

ПОТРОШУВАЧКА: 250 мл. се доволни за една апликација.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Приближно 15 минути.

СОДРЖИНА: 250 мл.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “ПЕНА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА КЛИМАТИЗАЦИЈАТА / Air Condition Foam Cleaner / P6122”