Опис

ОПИС: Го чисти системот за климатизација и ги отстранува непријатните мириси (чад од цигари). Ја оптимизира моќноста на климата и се грижи за свеж чист воздух во целата внатрешност на автомобилот.

УПОТРЕБА: Ставете го во подножјето на пределот на совозачот и притиснете го авто-тајмерот на лименката.

ПОТРОШУВАЧКА:  1 лименка за 1 апликација

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Приближно 1-2 минути.

СОДРЖИНА: 150 мл.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “ОСВЕЖУВАЧ ЗА КЛИМАТИЗАЦИЈАТА – ПОРТОКАЛ / Klima Fresh – A/C Refresh / P6110”