СУПЕР ЧИСТЕЊЕ НА СИСТЕМОТ ЗА ДИЗЕЛ ГОРИВО / Diesel System Super Clean / P1241

800 ден

Супер силна формула за чистење на дизел системот за гориво

View cart
Спореди Спореди

Опис

ОПИС: DSSC е средство за чистење со високи перформанси за сите дизел мотори, кое е оптимизирано за употреба во возила со филтри за честички и содржи исклучиво состојки без пепел. Ја отстранува оперативно предизвиканата контаминација, смола и лепливи врски во целиот дизел систем од резервоарот, преку инјекторите и пумпите за вбризгување до коморите за согорување.

УПОТРЕБА: Додадете во резервоарот за гориво. Во проблематични случаи користете опрема за чистење (Power Clean Premium).

ПОТРОШУВАЧКА: 375 мл. се доволни за до 80 литри гориво.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Додека работи моторот.

СОДРЖИНА: 375 мл.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “СУПЕР ЧИСТЕЊЕ НА СИСТЕМОТ ЗА ДИЗЕЛ ГОРИВО / Diesel System Super Clean / P1241”