СПРЕЈ ЗА СУПЕР СТАРТ / Super Start Spray / P2991

450 ден

Го подобрува ладното палење на бензинските и дизел моторите и ги штити моторот и батеријата

Моја кошничка
Спореди Спореди

Опис

ОПИС: Го подобрува стартувањето на бензинските и дизел моторите и ги штити моторот и батеријата.

УПОТРЕБА: Испрскајте директно во филтерот за воздух/довод и стартувајте го моторот. Кај бензинските мотори само малку притиснете ја педалата за гас. Кај дизел моторите стартувајте го моторот без претходно загревање со полна гас. На температури пониски 0°C дополнително прскајте веднаш по првото палење.

ПОТРОШУВАЧКА:  За 5 – 10 апликации.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: нема.

СОДРЖИНА: 200 мл.

Оцени

Производот нема оцени.


Бидете привиот кој ќе го оцени “СПРЕЈ ЗА СУПЕР СТАРТ / Super Start Spray / P2991”