ЧИСТАЧ НА СИСТЕМОТ НА ВОЗДУХ / Diesel Applicator Spray / P1911

650 ден

Го чисти целиот систем за довод на воздух на дизел мотори

SKU: P1911 Категории: , Tags: , ,
Моја кошничка
Спореди

Опис

ОПИС:  Дизел апликатор спреј кој го чисти системот за довод на воздух кај дизел моторите. Дури и многу лепливи и тешки наслаги ќе се отстранат без остаток. Во овој случај,
комплетниот систем за довод, особено влезните вентили, клипните прстени, горниот дел и целата комора за согорување не само што ќе се исчистат туку и ќе се подмачкаат и заштитат.

УПОТРЕБА:  Додека моторот работи, прскајте во системот за довод на воздух на дизел моторот.

ПОТРОШУВАЧКА: 400мл се доволна за една до две апликации.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: За време на чистењето.

СОДРЖИНА: 400 мл.

Оцени

Производот нема оцени.


Бидете привиот кој ќе го оцени “ЧИСТАЧ НА СИСТЕМОТ НА ВОЗДУХ / Diesel Applicator Spray / P1911”