Опис

ОПИС: Engine Flush ја отстранува оперативната контаминација и наслагите од смола во целиот систем за масло и подмачкување, остатоците и карбонизацијата во прстените на клипот и во горниот дел на цилиндарот и ги неутрализира штетните киселини на моторот. Ова води до намалена потрошувачка на гориво, подобрени перформанси на моторот, намалено абење на агрегатите и подолг век на траење на катализаторот.

УПОТРЕБА: Додајте во системот за циркулација на маслото пред промената на маслото. Оставете го моторот да работи во празен од околу 15 минути. Потоа извршете промена на маслото според упатствата на производителот.

ПОТРОШУВАЧКА: 375 мл. се доволни за до 6 литри гориво.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Околу 15-20 минути.

СОДРЖИНА: 375 мл.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “ЧИСТАЧ НА СИСТЕМОТ ЗА МАСЛО / Engine Flush / P1001”