ЧИСТАЧ НА СЕНЗОР ЗА ПРОТОК НА ВОЗДУХ / Airflow Sensor Cleaner / P2965

650 ден

Висококвалитетен детергент за чистење на мерачи на проток и EGR вентили кај бензински и дизел мотори

View cart
Спореди Спореди

Опис

ОПИС: Средство за чистење со високи перформанси за брзо и нежно чистење на чувствителните делови на сензорот за проток на воздух кај бензинските и дизел моторите. Го подобрува стартувањето и однесувањето на возилото во празен од. Ја намалува со редовно чистење потрошувачката на гориво и ја одржува моќноста на моторот стабилна.

УПОТРЕБА:  Отстранете го сензорот. Испрскајте подеднакво на контаминираните компоненти како што се топла жица или рингла и оставете го да капе.

ПОТРОШУВАЧКА: Зависи од апликацијата.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Приближно 30-60 секунди.

СОДРЖИНА: 500 мл.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “ЧИСТАЧ НА СЕНЗОР ЗА ПРОТОК НА ВОЗДУХ / Airflow Sensor Cleaner / P2965”