Опис

ОПИС: Ги зголемува перформансите, ја намалува потрошувачката на масло и гориво, триењето и абењето, штити од ‘рѓа и корозија, спречува контаминации во циркулацијата на маслото и лубрикантот, ги неутрализира штетните киселини на моторот и спречува стврднување на диктони семеринзи и сл. Користи состојки без пепел и не содржи тешки метали.

УПОТРЕБА:  Додадете во новото масло по секоја промена на маслото. Посебно се препорачува при ремонт на моторот.

ПОТРОШУВАЧКА: 375 ml за 8 л масло.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Додека работи моторот.

СОДРЖИНА: 375 мл.

Оцени

Производот нема оцени.


Бидете привиот кој ќе го оцени “ЗАСИЛУВАЧ НА МАСЛОТО / Oil Booster / P1301”