ЗАСИЛУВАЧ НА ЦЕТАН / Cetane Booster / P2181

580 ден

Го зголемува цетанскиот број на дизел гориво до 5 поени во зависност од квалитетот на горивото

SKU: P2181 Категорија: Tags: ,
Моја кошничка
Спореди Спореди

Опис

ОПИС:  Го зголемува цетанскиот број на дизел горивото до 5 поени. Особено се препорачува за дизел гориво со послаб квалитет. Го намалува „чукањето на моторот“, произведува рамномерно и моќно согорување, ги намалува саѓите и спречува прегревање што се должи на нискиот цетански број на дизел горивото.

УПОТРЕБА: Наполнете директно во резервоарот за дизел.

ПОТРОШУВАЧКА: 375 мл. се доволни за до 80 литри гориво.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Додека работи моторот.

Оцени

Производот нема оцени.


Бидете привиот кој ќе го оцени “ЗАСИЛУВАЧ НА ЦЕТАН / Cetane Booster / P2181”