Опис

ОПИС: Формира високо ефикасна нано бариера против триење во маслото и ја оптимизира оперативната ефикасност на моторот. Подобрен проток на масло за време на ладно палење, помазно и потивко работење на моторот, зголемени перформанси, продолжен век на траење на опремата, одлични својства на „суво работење“. Ја намалува потрошувачката на гориво.

УПОТРЕБА: Додајте во новото масло по секоја промена на маслото.

ПОТРОШУВАЧКА: 375 мл. се доволни за до 5 литри гориво.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Додека работи моторот.

СОДРЖИНА: 375 мл.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “НАНО ЗАШТИТА НА МОТОРОТ / Nano Engine Protect & Seal / P9201”