Опис

ОПИС: Hydraulic Lifter Care ги чисти хидрауличните подигачи на вентилите и ги елиминира непријатните звуци на „тропање“, обезбедува сигурна работа и оптимална функција на хидрауличните подигачи на вентилите, го намалува абењето и ги подобрува карактеристиките на ладно стартување.

УПОТРЕБА: Додадете во системот за масло.

ПОТРОШУВАЧКА: 375 мл. се доволни за до 5 литри гориво.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Додека работи моторот.

СОДРЖИНА: 375 мл.

Оцени

Производот нема оцени.


Бидете привиот кој ќе го оцени “ГРИЖА ЗА ХИДРАУЛИЧНИТЕ ПОДИГНУВАЧИ НА ВЕНТИЛИ / Hydraulic Lifter Care / P2131”