Опис

ОПИС: Заштита на системот за дизел со високи перформанси за подобрување на протокот на дизел горива, погодна за сите горивни системи како што се Common Rail или директно инјектирање. Отпорен на ниски температури до -33 °C (во зависност од квалитетот на горивото). Спречува згуснување на дизел горивото во екстремно студени услови и со тоа се зголемува оперативната сигурност особено во зимскиот период.

УПОТРЕБА: Наполнете директно во резервоарот за дизел. Нанесете колку што е можно на температури над 0 °C и пред дизелот да желати.

ПОТРОШУВАЧКА: 1000 мл. се доволни за 1000 литри гориво.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Додека работи моторот.

СОДРЖИНА: 1000 мл.

Оцени

Производот нема оцени.


Бидете привиот кој ќе го оцени “АНТИГЕЛ ПРОТИВ ЗАМРЗНУВАЊЕ НА ДИЗЕЛ ГОРИВА 1:1000 / Diesel Conditioner & Anti-Gel / P2010”