АНТИГЕЛ ПРОТИВ ЗАМРЗНУВАЊЕ НА ДИЗЕЛ ГОРИВА / Diesel Conditioner & Anti-Gel / P2001

550 ден

Адитив против замрзнување за дизел антигел

SKU: P2001 Категорија: Tags: ,
Моја кошничка
Спореди Спореди

Опис

ОПИС: Ги подобрува својствата на проток на дизел горивото во зима и спречува желатинирање на горивото при екстремен студ. Ги одржува чисти системите за гориво и филтрите и е погоден за сите видови на дизел.

УПОТРЕБА: Наполнете директно во резервоарот за дизел. Користете пред температурите да паднат под 0 °C и пред дизелот да желати.

ПОТРОШУВАЧКА: 375 мл. се доволни за до 80 литри гориво.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Додека работи моторот.

СОДРЖИНА: 375 мл.

Оцени

Производот нема оцени.


Бидете привиот кој ќе го оцени “АНТИГЕЛ ПРОТИВ ЗАМРЗНУВАЊЕ НА ДИЗЕЛ ГОРИВА / Diesel Conditioner & Anti-Gel / P2001”