ЧИСТАЧ НА ВЕНТИЛИ И ВБРИЗГУВАЧИ / Valves and Injection Cleaner / P2233

750 ден

Ги чисти слоевитите наслаги и нечистотија, оксидираните делови, вентилите за вшмукување и прскалките.

View cart
Спореди Спореди

Опис

ОПИС: Отстранува кора и кокс од системите за вбризгување, ги чисти влезните вентили и вбризгувачите на бензин. Спречува грубо работење на моторот, губење на моќност и проблеми со стартувањето. Ќе се намалат потрошувачката на гориво и емисијата на издувни гасови.

УПОТРЕБА: Препорака: Додадете во системот за бензин најмалку 3-4 пати годишно пред полнење гориво, или најдоцна до следниот сервис.

ПОТРОШУВАЧКА: 375 мл. се доволни за до 80 литри гориво.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Додека работи моторот.

СОДРЖИНА: 375 мл.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “ЧИСТАЧ НА ВЕНТИЛИ И ВБРИЗГУВАЧИ / Valves and Injection Cleaner / P2233”