Опис

ОПИС: Значително го намалува чадот од издувните гасови и непријатното чукање на сите поставени и мобилни дизел мотори. Производот обезбедува совршено подмачкување на сите подвижни делови во системот на дизел и затоа обезбедува чисто и моќно согорување. Го заштитува целиот систем од корозија.

УПОТРЕБА: Додадете во резервоарот за гориво.

ПОТРОШУВАЧКА: 150 мл. се доволни за до 60 литри гориво.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: За време на операцијата.

СОДРЖИНА: 150 мл.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “АДИТИВ ПРОТИВ ЧАДЕЊЕ КАЈ ДИЗЕЛ МОТОРИ / Diesel Anti Smoke / P2151”