Опис

ОПИС:  Еднокомпонентен, еластичен силикон за употреба во области со висока температура. Запечатува метални делови, пластика, стакло, керамика и дрво. Совршен за кутии за пренос, капаци на вентили, диференцијални заптивки, тави за масло за менувачот итн.

УПОТРЕБА: Површината за третирање мора да биде чиста. Нанесете ја во саканата дебелина и поврзете ги деловите

Отпорност на температура:

Црно / сиво: -40 ° C до 250 ° C

Црвено: од -60 ° C до 260 ° C (за кратко време и до 300 ° C).

ПОТРОШУВАЧКА: Во зависност од употребата

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: 1 мм силикон се суши за околу 5 часа

СОДРЖИНА: 200 мл.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “ЦРН СИЛИКОН / Silicone Sealing Compound – Black / P9772”