Опис

ОПИС: Високоефикасен производ кој ги подобрува оперативните карактеристики на сите дизел горива кои се складирани подолг временски период.

УПОТРЕБА: Во сооднос 1 : 1.000 пред полнење. Да се додаде во резервоарот за складирање.

ПОТРОШУВАЧКА: 1000 мл. се доволни за до 1000 литри гориво.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Додека работи моторот.

СОДРЖИНА: 1000 мл.

Оцени

Производот нема оцени.


Бидете привиот кој ќе го оцени “СТАБИЛИЗАТОР НА ДИЗЕЛ ГОРИВО / Diesel Fuel Stabilizer / P1281”