Опис

ОПИС: Ги решава и отстранува сите таложења и остатоци од саѓи. Течноста за испирање нежно чисти и може да се користи на сите делови од алуминиум, магнезиум, цинк и кадмиум. Производот може да се користи совршено за најновата генерација на филтри за честички.

УПОТРЕБА: Демонтирајте го филтерот за честички. Наполнете го филтерот за дизел честички со претходно подготвената течност за испирање. Оставете да делува околу 10 часа и исплакнете го филтерот темелно со чиста топла вода. Повторно монтирајте го филтерот за честички и направете тест возење од најмалку 20 минути.

* Производот е наменет за употреба во поправки и само од професионалци.

ПОТРОШУВАЧКА: приближно 3-5 л во зависност од големината на филтерот.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: 8-10 часа.

СОДРЖИНА: 5 л.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “ЧИСТАЧ НА DPF ФИЛТЕР 5Л / DPF Flushing Liquid 5L/ P6162”