ЧИСТАЧ НА DPF СО ВИСОКИ ПЕРФОРМАНСИ / DPF Super Clean / P6171

750 ден

Ја намалува точката на горење на цврстите материи во DPF филтерот

SKU: P6171 Категории: , Tags: , ,
Моја кошничка
Спореди Спореди

Опис

ОПИС: Специјален адитив за дизел кој се користи како помош за регенерација на системите за филтрирање на тврдичестички. Најекономичен начин за чистење и заштита на
филтерот за честички! За сите дизел мотори, може да се мешаат со сите дизел горива.

Придобивки:

• трајно и целосно чистење на филтерот за
време на возењето

• без склопување или расклопување,
без време за мирување, без проблеми

• ја намалува
температурата на палење на саѓи собрани во филтерот за
дизел честички

• нема формирање на секундарни емисии

УПОТРЕБА: Додадете во системот за дизел (резервоарот).

ПОТРОШУВАЧКА: 375 мл. се доволни за 40 – 80 литри гориво.

ВРЕМЕН НА РЕАКЦИЈА: Додека работи моторот.

СОДРЖИНА: 375 мл.

Оцени

Производот нема оцени.


Бидете привиот кој ќе го оцени “ЧИСТАЧ НА DPF СО ВИСОКИ ПЕРФОРМАНСИ / DPF Super Clean / P6171”