Опис

ОПИС: Високо активна пена за чистење пена со ефект на дезинфекција која темелно ги отстранува тврдокорните контаминации. Особено погодна за чистење без гребење на мазни и обоени површини. Идеална е и за чистење текстил. Боите и гумата (освен кожа) не се оштетуваат. Отстранува тврдоглава нечистотија како што се: масло, маснотии, кечап, крв, инсекти, остатоци од храна и пијалоци, мастило, сив превез итн.

УПОТРЕБА: Испрскајте ја пената подеднакво на површината што треба да се исчисти, оставете го производот да делува кратко и исчистете го со чиста крпа или сунѓер.

ПОТРОШУВАЧКА: Зависи од контаминација.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: 30-60 секунди.

СОДРЖИНА: 400 мл.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ПЕНА ЗА ЧИСТЕЊЕ / Multi-Function Foam Cleaner / P2995”