ЧИСТЕЊЕ НА СИСТЕМОТ ЗА ДИЗЕЛ ГОРИВО/ Diesel System Cleaner / P1201

750 ден

Чистачот на системот за дизел ја отстранува оперативно предизвиканата контаминација низ системот за гориво

SKU: P1201 Категорија: Tags: , ,
Моја кошничка
Спореди Спореди

Опис

ОПИС: Чистачот на системот за дизел ја отстранува оперативно предизвиканата контаминација што се појавува низ системот за гориво на дизел моторите од резервоарот до коморите за согорување. Ги отстранува наслагите од смола, ги ослободува блокмраните распрскувачи кај инјекторите и пумпите за гориво, ги отстранува остатоците од јаглерод и наслагите на саѓи во целата горна површина на цилиндарот. Исто така, го подмачкува и заштитува системот за вбризгување на дизелот и целата површина на горниот дел на цилиндрите. Атомизацијата на горивото е подобрена.

УПОТРЕБА: Додадете во резервоарот за гориво. Во проблематични случаи користете опрема за чистење (Power Clean Premium).

ПОТРОШУВАЧКА: 375 мл. обработува до 80 литри дизел.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Додека работи моторот.

СОДРЖИНА: 375 мл.

Оцени

Производот нема оцени.


Бидете привиот кој ќе го оцени “ЧИСТЕЊЕ НА СИСТЕМОТ ЗА ДИЗЕЛ ГОРИВО/ Diesel System Cleaner / P1201”