АДИТИВ ЗА СИСТЕМОТ ЗА ЛАДЕЊЕ/ Radiator Conditioner / P1401

600 ден

Подобра размената на топлина

View cart
Спореди Спореди

Опис

ОПИС: Заштитува од ‘рѓа и корозија, спречува електролиза и кавитација, ги подмачкува вентилите, термостатите и пумпите за вода, разменувачите на топлина и ја подобрува
размената на топлина на течноста, ја одржува ph вредноста и спречува таложење на варовник во системот за ладење.

УПОТРЕБА: Додај во системот на радијаторот.

ПОТРОШУВАЧКА: 375 мл. се доволни за до 5-10 литри капацитет.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Додека работи моторот.

СОДРЖИНА: 375 мл.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “АДИТИВ ЗА СИСТЕМОТ ЗА ЛАДЕЊЕ/ Radiator Conditioner / P1401”