Опис

ОПИС: Високо ефикасен специјален чистач за растворање на контаминација и смоли низ целиот систем на серво волан. Високо ефикасните средства за подмачкување го штитат целиот систем за време на процесот на чистење.

УПОТРЕБА: Додадете во маслото за серво волан. По изложувањето, извршете промена на маслото.

ПОТРОШУВАЧКА: 100 мл. се доволни за до 3 литри масло.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Од 5 до 10 минути.

СОДРЖИНА: 100 мл.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “ЧИСТАЧ НА СЕРВО УПРАВУВАЧ / Power Steering Cleaner / P2041”