Опис

ОПИС: Ги отстранува и наслагите од вар и крзно, заштитува од ‘рѓа и корозија, ја раствора опасната тиња од радијаторот и ги чисти ладилниците за вода, котлите и разменувачите на топлина. Исто така, ги подобрува перформансите за греење и ладење.

УПОТРЕБА: Вклучете го системот за ладење или моторот во празен од (во зависност од големината на системот) приближно 15-40 минути. Откако ќе се исцеди, исплакнете со свежа вода. Потоа извршете промена на течноста за ладење според упатствата на производителот.

ПОТРОШУВАЧКА: 375 мл. се доволни за до 5-10 литри капацитет.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Околу 15-40 минути.

СОДРЖИНА: 375 мл.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “ЧИСТАЧ НА СИСТЕМОТ ЗА ЛАДЕЊЕ / Radiator Flush / P1501”