ОТСТРАНУВАЧ НА ‘РЃА СО ЗАМРЗНУВАЧКИ ЕФЕКТ / Rust Remover With Freeze-Shock Effect / P2925

550 ден

Отстранувач на ‘рѓа

View cart
Спореди Спореди

Опис

ОПИС: Отстранувач на ‘рѓа со ефект на замрзнување-шок за брзо ослободување на тврдоглави, слаби и кородирани делови. Добра пенетрација и навлажнувачко дејство поради уникатната комбинација на активни супстанции со висок капиларен ефект. Отстранувачот на ‘рѓа обезбедува долготрајна заштита од корозија, спречува нова ‘рѓа и е неутрален за пластика и боја.

УПОТРЕБА:  Испрскајте ја површината на кратко растојание (околу 15 см) и оставете да навлезе околу 2 минути.

ПОТРОШУВАЧКА: Во зависност од употребата.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Приближно 2 минути.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “ОТСТРАНУВАЧ НА ‘РЃА СО ЗАМРЗНУВАЧКИ ЕФЕКТ / Rust Remover With Freeze-Shock Effect / P2925”