Опис

ОПИС: Ефективно и заштитно чистење на сопирачки, карбуратори, спојки и делови за менувачот. Чистачот го подобрува факторот на адхезија на сопирачките и спојките.

УПОТРЕБА: Испрскајте ги деловите што сакате да ги исчистите и оставете да капе. Повторете ја постапката за отстранување на тврдоглави контаминации.

ПОТРОШУВАЧКА: Зависи од контаминација.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: 60 секунди.

СОДРЖИНА: 500 мл.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “ЧИСТАЧ НА СОПИРАЧКИТЕ / Brake Cleaner Aerosol / P6111”