Опис

ОПИС: Овој иновативен производ формира високо ефикасна Нано бариера против триење, која ги штити сите внатрешни површини на системите за серво волан и диференцијали од абење и кинење. Обезбедува безбедно и непречено функционирање на серво воланот и ги елиминира непријатните звуци на „штракање“.

УПОТРЕБА: Додадете во системот за подмачкување.

ПОТРОШУВАЧКА: 100 мл. се доволни за до 2 литри масло.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Додека работи моторот.

СОДРЖИНА: 100 мл.

Оцени

Производот нема оцени.


Бидете привиот кој ќе го оцени “АДИТИВ ЗА МАСЛОТО ЗА СЕРВО УПРАВУВАЧ / Power Steering Nano Protect / P2161”