Опис

ОПИС: Целосно синтетички, силно леплив лубрикант за сите подвижни делови (на пр. споеви, синџири). Формира долготраен центрифугален и отпорен на висок притисок заштитен слој кој ја отфрла водата, е отпорен на топлина и сол, сигурно штити од корозија и значително го намалува абењето.

УПОТРЕБА: Распрснете рамномерно на местата што треба да се подмачкаат на растојание од 10-15 см.

ПОТРОШУВАЧКА: Во зависност од употребата.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Работи трајно.

СОДРЖИНА: 400 мл.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “ЛЕПЛИВ СПРЕЈ ГРЕС / Adhesive Grease Spray / P2961”