Опис

Опис: Гарантира совршено долгорочно подмачкување на ладни и топли температури, водоотпорен е и спречува корозија. Заштитува од прскање вода, сол, киселини и алкалии. Специјалната тефлонска формула која нуди заштита од висок притисок. Наменет е за  сите подвижни делови на пр. за кородирани елементи, приклучоци со завртки, врски и компоненти на сопирачките, брави за врати, шарки, запчаници, пружини, лежишта, гумени компоненти, прстени „о“, ударни плочи, регулатори на прозорци, лизгачки окови итн.

УПОТРЕБА: Исчистете ги областите што треба да се третираат, а потоа испрскајте го производот рамномерно на местата што треба да се подмачкаат.

Потрошувачка: Доволно за 5-10 апликации.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Нема.

СОДРЖИНА: 500 мл.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “БЕЛ ГРЕС СПРЕЈ / White Grease / P2701”