Опис

ОПИС: Ги отстранува сигурно и одржливо најмалите честички на контаминација во целиот систем. Обезбедува оптимална атомизација и ефект на дизел горивото и обезбедува подмачкување на целиот систем, особено на пумпата за висок притисок. Уништена вода паѓа во дизел горивото и го апсорбира согорувањето на влагата. Посебно се препорачува за интервали на Longlife Service. погоден за филтри за честички од саѓи. Го надминува тестот HFRR според DIN EN ISO 12156-1.

УПОТРЕБА: Наполнете директно во резервоарот за дизел или со нашата специјална опрема за чистење.

ПОТРОШУВАЧКА: 375 мл. се доволни за до 80 литри гориво.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Додека работи моторот.

СОДРЖИНА: 375 мл.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “ЧИСТАЧ И ЗАШТИТА НА COMMON- RAIL СИСТЕМОТ / Common Rail Diesel System Clean & Protect / P2101”