Опис

ОПИС: OXICAT е специјално развиено средство за чистење со високи перформанси за одржливо и ефикасно отстранување на саѓи и јаглеродни наслаги во целиот издувен тракт, особено во областа на катализаторот, ламбда сензорот, турбополначот и вентилот EGR. Погоден за бензински и дизел мотори. Може да се користи за бензински, дизел, па дури и хибридни возила.

УПОТРЕБА: Препорака: Додадете во системот за гориво најмалку 3-4 пати годишно пред полнење гориво, или најдоцна до следниот сервис.

ПОТРОШУВАЧКА: 375 мл. се доволни за до 80 литри гориво.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Додека работи моторот.

СОДРЖИНА: 375 мл.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “ЧИСТАЧ НА КАТАЛИЗАТОР И ЛАМБДА СОНДА OXICAT /Oxygen Sensor and Catalytic Converter Cleaner / P1180”