АДИТИВ ЗА МАСЛОТО НА МОТОРЦИКЛИ / Bike Line Oil Booster / P3021

600 ден

Подобрувач на перформансите на маслото

SKU: P3021 Категорија: Tags: ,
Моја кошничка
Спореди Спореди

Опис

ОПИС: Bike Line Oil Booster го намалува триењето и абењето, заштитува од врела тиња, ги неутрализира опасните киселини на моторот и го спречува стврднувањето на заптивките.

УПОТРЕБА: Додадете во системот за масло. Мора да се почитува вкупниот капацитет на маслото според спецификациите на производителот.

ПОТРОШУВАЧКА: 200 мл. доволни за 4 литри масло. Сооднос на мешање: 1:20.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Додека работи моторот.

СОДРЖИНА: 200 мл.

Оцени

Производот нема оцени.


Бидете привиот кој ќе го оцени “АДИТИВ ЗА МАСЛОТО НА МОТОРЦИКЛИ / Bike Line Oil Booster / P3021”