КЕРАМИЧКИ ВОСОК ЗА ЛАНЕЦ НА МОТОРЦИКЛИ / Ceramic Chain Wax / P3082

650 ден

Керамички восок за синџир

View cart
Спореди Спореди

Опис

Опис: Целосно синтетичко, силно леплив спреј кој формира слој за подмачкување исклучително отпорен на притисок. Особено погоден за о-прстен ланци.

УПОТРЕБА: Исчистете го делот што сакате да го обработите. Рамномерно испрскајте ги деловите што сакате да ги третирате и оставете да се исушат.

Потрошувачка: Зависи од местото на апликација.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: За време на операцијата.

Содржина: 500 мл.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “КЕРАМИЧКИ ВОСОК ЗА ЛАНЕЦ НА МОТОРЦИКЛИ / Ceramic Chain Wax / P3082”