Опис

ОПИС:  Ја отстранува контаминацијата, смолите, влагата и наслагите на јаглерод од целиот систем за гориво. Ја заштитува и подмачкува горната површина на цилиндрите. Го
стабилизира горивото.

ПОТРОШУВАЧКА: 200 мл. доволни за до 40 литри гориво. Сооднос на мешање макс. 1:200.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Работи со работата на моторот.

СОДРЖИНА: 200 мл.

Оцени

Производот нема оцени.


Бидете привиот кој ќе го оцени “ЧИСТАЧ НА СИСТЕМОТ ЗА ГОРИВО НА МОТОРЦИКЛИ / Bike Line Fuel Line Cleaner / P3011”