ЧИСТАЧ НА ВНАТРЕШНОСТА НА МОТОРОТ НА МОТОРЦИКЛИ / Bike Line Engine Flush / P3001

600 ден

Чистач на внатрешноста на моторот на моторцикли

SKU: P3001 Категорија: Tags: , ,
Моја кошничка
Спореди Спореди

Опис

ОПИС: Ја отстранува оперативно предизвиканата контаминација во циркулацијата на маслото и подмачкувањето. Ги неутрализира штетните киселини, обезбедува подолг животен век на моторите.

УПОТРЕБА: Оставете го моторот да работи при празен од прибл. 15 минути. По времето на изложувањето наполнете го маслото и филтерот според упатствата на производителот.

ПОТРОШУВАЧКА: 200 мл. третира до 3 литри масло. Сооднос на мешање 1:15.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: 15 минути со работа на моторот.

СОДРЖИНА: 200 мл.

Оцени

Производот нема оцени.


Бидете привиот кој ќе го оцени “ЧИСТАЧ НА ВНАТРЕШНОСТА НА МОТОРОТ НА МОТОРЦИКЛИ / Bike Line Engine Flush / P3001”