ЧИСТАЧ НА СИСТЕМОТ ЗА МАСЛА НА ХИБРИДИ / Engine Flush Hybrid / P6040

800 ден

Чистач на системот за масла на хибриди

View cart
Спореди Спореди

Опис

ОПИС: Ги отстранува оперативните остатоци и талогот на целиот систем за масло и подмачкување на хибридните возила. Се неутрализираат штетните киселини на моторот. Ова овозможува ефикасно подмачкување на сите компоненти на моторот со внатрешно согорување на хибридните возила, особено за време на фазата на ладно палење.

УПОТРЕБА: Додадете во системот за циркулација на маслото пред промената на маслото. Оставете го моторот да работи во празен од околу 15 минути. Потоа извршете промена на маслото според упатствата на производителот.

ПОТРОШУВАЧКА: 375 мл. се доволни за до 6 литри гориво.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Работи за околу 15 минути.

СОДРЖИНА: 375 мл.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “ЧИСТАЧ НА СИСТЕМОТ ЗА МАСЛА НА ХИБРИДИ / Engine Flush Hybrid / P6040”