ЗАСИЛУВАЧ НА ОКТАНИ / Octane Booster 375 мл. / P2191

580 ден

Го подобрува квалитетот на бензинот со зголемување на неговиот октански број

SKU: P2191 Категорија: Tags: ,
Моја кошничка
Спореди Спореди

Опис

ОПИС: Го зголемува октанскиот број на горивото до 5 поени во зависност од кавалитетот на горивото. Особено се препорачува за гориво со послаб квалитет. Спречува “чукање на моторот„ и маеханичко оштетување.

УПОТРЕБА: Додадете во системот за бензин со секое полнење.

ПОТРОШУВАЧКА: 375 мл. се доволни за до 80 литри гориво.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Додека работи моторот.

СОДРЖИНА: 375 мл.

Оцени

Производот нема оцени.


Бидете привиот кој ќе го оцени “ЗАСИЛУВАЧ НА ОКТАНИ / Octane Booster 375 мл. / P2191”