ЧИСТАЧ НА СИСТЕМОТ ЗА ГОРИВО ЗА БЕНЗИН / Fuel Line Cleaner / P1101

750 ден

Го чисти целиот систем за гориво

SKU: P1101 Category: Tags: ,
View cart
Спореди Спореди

Опис

ОПИС: Целиот систем за гориво ќе се исчисти за совршена небулизација на горивото кај ињекторите и вентилите. Ја врзува кондензираната вода и обезбедува чисто и моќно
согорување, добри перформанси, мала потрошувачка на гориво и оптимални вредности на издувните гасови. Се препорачува за сите бензински мотори на пр. FSI, вкл. турбо мотори и катализатор. Го стабилизира горивото.

УПОТРЕБА: Додадете во резервоарот за бензин. Во проблематични случаи користете опрема за чистење.

ПОТРОШУВАЧКА: 375 мл. се доволни за до 80 литри гориво.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Додека работи моторот.

СОДРЖИНА: 375 мл.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “ЧИСТАЧ НА СИСТЕМОТ ЗА ГОРИВО ЗА БЕНЗИН / Fuel Line Cleaner / P1101”